Louise Johansson Fysioterapeut skribent [her]cules iamherculeswoman

Fysioterapeut som hjälper dig att nå dina mål!

Louise Johansson Fysioterapeut skribent [her]cules iamherculeswoman

Louise Johansson heter jag och är en 28 år gammal skånetös som spenderat senaste 10 åren på Norrländsk och därefter Östgötsk mark. Under dessa år har jag studerat och jobbat inom träning och nutrition, både för hälsa och prestation. Jag är bland annat legitimerad fysioterapeut, licensierad kostrådgivare och har därutöver en kandidat i idrottsmedicin från tränarprogrammet med inriktning fysiologi, medicin och psykologi inom träning. Träning och rörelse har alltid varit en betydande del av mitt liv. Ombytlig, något rastlös och med en gnutta hybris har jag provat på det mesta men aldrig riktigt fastnat för något. För snart 4 år sedan började jag träna crossfit och är än idag fullständigt hooked, med en tro om att detta kan jag säkert bli bra på. På tal om hybris.

Som tur är så är inte min karriär som crossfit-atlet mitt dagliga jobb utan jag bedriver egen verksamhet som fysioterapeut, kostrådgivare och personlig tränare. Du hittar mig allt som oftast i lokalerna på Crossfit Highway och Highway City i Linköping där jag också coachar crossfit-klasser samt gör individuell träningsprogrammering. Framöver dyker jag och mina texter upp även här på [her]cules HQ i hopp om att sprida nyanserad kunskap inom fysioterapi, träning och hälsa.

Om någon sitter och klurar på ett ämne eller en fundering som jag eventuellt skulle kunna svara på så tveka inte att höra av er med förslag till louise@ltjfysio.com. Annars syns och hörs vi här strax igen.

Stay tuned!

Louise Johansson Fysioterapeut skribent [her]cules iamherculeswoman

Louise Johansson

Fysioterapeut med kandidat i idrottsmedicin – inriktning fysiologi, medicin och psykologi inom träning samt licensierad kostrådgivare.

Det senaste

Stanna inte här!

Mer att läsa

Som den ljuvaste musik*

Hur rätt musik, vid rätt tillfälle, kan ta din träning till nya höjder. Åtminstone i teorin. Musik. En sådan fantastisk sak. Att sammansatta ljud
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

Svett, stål och magnesium*

I gymmet är alla välkomna. Jag vet inte hur du känner men jag älskar allt som har med ett gym att göra. Slammer av
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

När livet går för fort*

Vi får bara åka på livets motorväg en gång. Och då är det jäkligt dumt att ständigt öka farten så att vi till slut
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?