strongwoman crossfit träningskläder iamherculeswoman

ELEIKO FÖRLÄNGER MED IPF

Eleiko nyheter [her]cules

Eleiko är glada att meddela att de skrivit på ett långsiktigt kontrakt med IPF, International Powerlifting Federation som bekräftar engagemanget för sporten och styrkelyftsamhället.

Kontraktet kommer att löpa på i 8 år, från januari 2022 till december 2029, och utnämner Eleiko till ”Officiell IPF Presenting Partner” tillsammans med SBD. Detta innebär att alla IPF-världsmästerskap under denna tid kommer att ”presenteras av Eleiko och SBD”. Det innebär ett fortsatt samarbete med IPF, vilket kommer att lyfta sporten till nya nivåer.

Det huvudsakliga syftet med dessa partnerskap är att ge ytterligare stöd till IPF-regionerna och höja standarden över hela världen, säkerställa bra förvaltning och öka deltagandet hos idrottare. Det kommer att finnas mer support för tränarutbildningar och ungdomsutveckling inom IPF och på regional nivå. Avgörande är också att antidopingprogrammen stödjer initiativet för en ren sport och den innovation och tekniska utveckling som både Eleiko och SBD utmärker sig med. IPF kommer att samarbeta med båda parter för att förstärka styrkelyftsporten runt om i världen. Detta görs också för att utveckla en framtida strategi för hållbarhet inom sportens tävlingar, utrustning, utbildningar och aktiviteter för minskat koldioxidutsläpp.

Erik Blomberg, Eleiko CEO: “Eleiko är glada över att stärka vårt partnerskap med IPF och styrkelyftsporten. Med vårt nya kontrakt som sträcker sig till 2029 säkerställer vi långsiktig support för utvecklingen av styrkelyft samtidigt som vi skapar en stark grund av innovation och samarbete. Eleiko har varit en stolt medlem av styrkelyftgemenskapen i många år och vi ser fram emot ett fortsatt partnerskap”.

Läs hela nyhet och IPF och SBD`s kommentarer här.

strongwoman crossfit träningskläder iamherculeswoman

Redaktionen

It´s not a brand – It´s a statement!

Det senaste

Stanna inte här!

Mer att läsa

Som den ljuvaste musik*

Hur rätt musik, vid rätt tillfälle, kan ta din träning till nya höjder. Åtminstone i teorin. Musik. En sådan fantastisk sak. Att sammansatta ljud
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

Svett, stål och magnesium*

I gymmet är alla välkomna. Jag vet inte hur du känner men jag älskar allt som har med ett gym att göra. Slammer av
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

När livet går för fort*

Vi får bara åka på livets motorväg en gång. Och då är det jäkligt dumt att ständigt öka farten så att vi till slut
Sebastian Avindell krönikör [her]cules iamherculeswoman

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?